Äntligen är sommaren här...

Har inte skrivit på över en vecka såg jag, har varit i Mellbystrand med familjen hela förra veckan så har inte haft tid eller orkat..
Det har varit en mysig vecka med mkt solande, badande, grillning, promenader och en massa lek med barnen.. Rasmus kunde ju inte vara still i 2 min, det skulle hända något hela tiden, antingen spela tennis, fotboll, pingis, badminton eller kubb... hur har de energi till allt i denna värmen?
Jag har ju såklart lyckats att bli förkyld igen också.. nyser hela tiden och känner mig jätte seg i kroppen. Vet inte hur många ggr jag varit förkyld bara i år, så segt!

Helgen var lugn, var uppe i Götet och tittade på lägenheten med Jenny. Den var jätte fin!!! Så snart blir det flytt, mindre än 2 veckor kvar nu, sjukt vad tiden går fort. Louise verkade hur trevlig som helst också så det ska nog gå bra att bo ihop, känns skönt att ha någon där.

Kan inte bestämma mig om jag ska till beachen idag eller inte, så jobbigt att vara i solen när man är förkyld men samtidigt vill man ju jobba på brännan =)
Kanske får räcka med att lägga sig ute i trädgården idag istället, har ju trots allt varit på beachen i några dagar nu.

Imorgon blir det nog utgång verkar det som, skoj skoj! Har faktiskt inte varit ute alls mkt denna sommaren om man jämför med förra, då var vi nog ute minst 2 dagar i veckan...det har det inte blivit i år. Har bara varit ute på helgerna nu. Sommaren har bara sprungit iväg detta året, har ju inte hunnit med någonting...


Fick hem 2 par jeans från Sid and Sally som jag hade beställt, ett par Dr.Denim och ett par Levis baggy jeans, kan inte bestämma mig om jag ska behålla baggy jeansen, vet inte om jag tyckte att de satt så bra... jävligt långa var de också..(jag som e kort, jag vet)
Får nog ta och testa dem igen...


Ciao!
Allmänt | | Kommentera |
Upp