Det konstigaste, läskigaste, sjukaste jag varit med om



Jag är i chocktillstånd!
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men jag har varit hos den här mannen i Halmstad idag och det är så mycket känslor nu så jag vet varken ut eller in.
Ok, here we go. Det enda jag berättade för denna man är att jag har endometrios och därmed väldigt ont ibland.
Okej säger han, där är mer som inte riktigt fungerar i din kropp.
Så börjar han säga, känner du igen ångest, oro, stress och tankar? Svar JA!
Sen att där är några arvsanlag som inte riktigt fungerar till 100%, min bisköldkörtel funkar inte som den ska, inte levern heller, jag har för lite röda blodkroppar vilket leder till trötthet/orkeslöshet, magsäcken jobbar inte alls och då säger han: Du kan inte äta vad som helst va? Svar nej!
Sen gick han till ryggen, i nacken har jag 7 koter som ligger fel vilket gör att jag inte får tillräcklig syre till hjärnan och att jag även får huvudvärk ofta.. stämmer väl ganska bra det ja.
Jag hade även en kota som var skadad lite längre ner i ryggen, vilket jag mycket väl kan ha fått när jag trillat av hästen.
Och sen var det några koter i svanken som låg fel, vilket gör tex att blodcirkulationen ner till benen och fötterna inte fungerar. (jag har alltid haft kalla fötter)

Sen börjar han prata om andar... och säger att det är en man i rummet som har funnits vid min sida enda sedan jag föddes, denna mannen säger att jag har väldigt svårt för att säga nej, att jag alltid ställer upp för alla...det är bra att vara snäll men ibland måste man säga nej. Han sa även att jag har svårt för att koppla av. Och oj vad det stämmer. Och att jag har 4-5 st personer i mitt umgänge som utnyttjar mig, att de bara tar massa energi ifrån mig. Jag ger och ger men de bara tar o tar. Gör dig av med dessa sa han.. Något att tänka på kanske.

Sen säger han att här är en släkting till dig som behöver din hjälp, som behöver hjälp att gå över till andra sidan, att hon behöver ljuset ifrån mig. Det är en kvinna men jag kan inte riktigt se vem det är.. förrän efter en stund då han säger: jag tror det är din mormor, kan det vara din mormor? jo det är din mormor.
Hon har dåligt samvete över sina barnbarn, hon känner att hon inte hann med så mycket som hon hade velat..
(mormor gick bort för 8-9 år sedan och hann alltså inte se oss bli vuxna)
Så säger han att jag ska prata med henne genom mina tankar och precis när jag är klar säger han: Nu hittade hon ljuset och gav ljuset tillbaks till dig.
Behöver jag säga att jag fick tårar i ögonen och lipade som ett barn när jag berättade för mamma och Ola?
Det ska även tilläggas att jag var "mormors flicka"

Sen iaf fick jag lägga mig på en brits, så satt han bakom mig och höll sina händer på mina axlar.. och han gäspade jäklar i det.. Så säger han: Du måste vara väldigt trött!
Han höll även händerna under mitt huvud.
Sen känner han på mina händer & fötter.. fötterna är iskalla som alltid! Men de ska tydligen bli varma om 2-3 timmar igen..
Det sjuka e att de är varma igen...

Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta detta mer än att jag är i chocktillstånd, det e mycket känslor.
Vill även tillägga att jag inte trodde 100% på detta innan jag åkte dit, vet inte om jag gör det än.. det återstår att se om ett tag om han rättat till allt som han säger.
Men man måste nog uppleva något sånt här om man ska kunna tro på det tror jag..
Jag fattar bara inte hur han kan pricka så jäkla rätt och veta allt det här? Sinnes.







Allmänt | | Kommentera |
Upp